Originals Mar & Cel

🌪Tot va d’una …

a l ‘adolescència, quan un/a es qüestiona tota mena de coses… jo intuïtivament vaig començar a dibuixar una i una altra vegada «Mar i Cel» com si fós el meu lema! o més ben dit, el meu segell personal. Pensar que el mar i el cel es troben i es fusionen de tal manera que de vegades no saps on comença l’un i acaba l’altre… és una unió màgica!!! Em tenia enamorada el concepte, i el Mar i el Cel, és clar!

Memòries de Mar i Cel
Memories Sea & SkY

Aleshores ho pensava i encara ara – 25 anys més tard- ho penso. Simbòlic i personal té un significat molt meu… Mar & Cel

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: